Od 12. travnja 2023. godine Uprava Tržnice d.o.o. Pula preselila je na novu adresu. Ukoliko trebate informacije i dalje su dostupni kontakti:

telefon: 052 218010,

e-mail:  trznica@trznica-pula.hr .

U subotu, 8. travnja 2023. godine održat će se tradicionalna Uskršnja padela na Trgu 1. svibnja pored zgrade pulske centralne tržnice.

U organizaciji Tržnice d.o.o. Pula i agencije Avenue te uz podršku Turističke zajednice grada..." /> U subotu, 1. travnja, održat će se prigodni program u čast 120 godina od otvorenja zgrade pulske tržnice. Naime, upravo je prema povijesnim zapisima, 1. travanj istaknut kao datum kada je održano svečano otvorenje tada novo sagrađene zgrade pulske tržnice. Bila..." /> Udruga branitelja proizvođača Panonija donosi u Pulu izložbeno-prodajnu manifestaciju pod nazivom Domaće je domaće od 20. do 24. ožujka 2023. godine na trgu pored zgrade centralne pulske tržnice.

Pozivamo sve ljubitelje slavonsk..." /> U subotu, 10. rujna 2022. godine od 9.30 do 13 sati u goste nam dolazi udruga Centar za zdrave životne navike VITA NOVA  koja organizira 5. manifestaciju ZDRAVE NAVIKE=ZDRAV ŽIVOT.

Uz pomoć brojnih donatora, sponzora i Tržnice d.o.o..." /> Dostavljamo informacije za naše kupce, zakupce te sve ostale posjetitelje pulskih tržnica, o radnom vremenu tijekom ljetnih mjeseci kao i najavu radnog vremena za blagdan i praznik koji su u kalendaru tijekom lipnja.

Naime, do 30. ru..." />  

Na pulskoj tržnici uvijek je poseban doživljaj tijekom prosinca. Iako su izvanredna vremena, i poštuju se mjere koje nalaže Stožer, na markatu je uvijek nekako domaće, toplo mjesto susreta pa makar dok se mimoilazimo sa š..." />

Novosti

Radno vrijeme za Međunarodni praznik rada

Radno vrijeme za Međunarodni praznik rada

28.04.2023.

Na dan 1. svibnja 2023. godine, kada se obilježava Međunarodni praznik rada, pulske tržnice neće raditi.

Imate pitanja ili vam je potrebna pomoć? Stojimo vam na raspolaganju!