Novosti

Bakalar iz tvrtke Alden u gostima na pulskoj tržnici

Bakalar iz tvrtke Alden u gostima na pulskoj tržnici

08.04.2022.

„Bakalar se tradicionalno priprema uoči blagdana koji simbolizira obiteljsko zajedništvo i toplinu,“ poruka je iz tvrtke Alden.
 Upravo zato, tjedan dana prije Uskrsa, direktor tvrtke Alden i jedan od najvrsnijih proizvođača bakalara Petar Banko sa suradnicima družit će se u subotu, 9. travnja s Puljanima na pulskoj gradskoj tržnici gdje će građanima nuditi svoj najprepoznatljiviji proizvod - bakalar po povoljnim i vrlo pristupačnim cijenama. Naravno, neće izostati iznenađenja i pokoji poklon uoči predstojećih Uskrsnih blagdana. Bit će to nema sumnje vesela i kao i uvijek zabavna subota na pulskoj tržnici od 9 do 12 sati gdje će svi posjetitelji uz vrhunski bakalar, moći uživati uz prigodni glazbeni program u sklopu kojeg će nastupiti Serđo Valić i njegovi gosti. Uživajte u bakalaru na pulskoj tržnici, naravno uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.
 
Nema sumnje da se bakalar Alden svojom se izvanrednom kvalitetom savršeno uklapa u uskršnju trpezu, ali i pripremu jela uoči dočeka Uskrsa, blagdana obavijenog obiteljskim jedinstvom i sjedinjenjem.

Imate pitanja ili vam je potrebna pomoć? Stojimo vam na raspolaganju!