Novosti

Dani Slavonije i Domaće je Domaće u Puli

Dani Slavonije i Domaće je Domaće u Puli

18.10.2021.

Udruga branitelja proizvođača Panonija donosi u Pulu izložbeno-prodajnu manifestaciju pod nazivom Domaće je domaće od 18. do 23. listopada 2021. godine na Trgu 1. svibnja pored zgrade centralne pulske tržnice. 

Panonija donosi bogatu ponudu slavonskih proizvoda: od domaćeg meda, raznih sireva, voćnih rakija, suhomesnatih proizvoda kao i slavonske tradicionalne rukotvorine ili suvenire. Udruga branitelja proizvođača Panonija okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti, a prije sedam godina udružili su se radi zajedničke promidžbe i prezentacije autohtonih slavonskih proizvoda. Ova udruga nudi uglavnom proizvode koji su karakteristični za Slavoniju i Baranju. 

Članovi udruge su sudjelovali u Domovinskom ratu, a nakon rata zasukali rukave i tako nastavljaju doprinositi društvenoj zajednici u ovima teškim i kriznim vremenima. Udruga Panonija pokrenula je vrlo uspješne i posjećene projekte kao što su: Dani Slavonije i Sajam slavonskih proizvoda, Domaće je Domaće, Zeleno i Plavo, te je po tim manifestacijama i postala prepoznatljiva diljem Hrvatske. Pozivamo sve ljubitelje slavonskih delicija da se prošeću do pulske centralne gradske tržnice te kušaju i kupe proizvode koje nam donose gosti iz Slavonije.

Imate pitanja ili vam je potrebna pomoć? Stojimo vam na raspolaganju!