Novosti

Manifestacija Domaće je Domaće gostuje u Puli – slavonske delicije na pulskoj  tržnici

Manifestacija Domaće je Domaće gostuje u Puli – slavonske delicije na pulskoj tržnici

16.02.2022.

Udruga branitelja proizvođača Panonija ovaj je tjedan u Pulu s izložbeno-prodajnom manifestacijom pod nazivom Domaće je domaće. Od 14. do 19. veljače na Trgu 1. svibnja pored zgrade centralne pulske tržnice. Proizvođači iz udruge Panonija donose bogatu ponudu slavonskih delicija: od domaćeg meda, raznih sireva, voćnih rakija, izvrsnih originalnih slavonskih suhomesnatih proizvoda, pekarskih proizvoda, čajeva, kao i slavonske tradicionalne rukotvorine ili suvenire. Udruga branitelja proizvođača Panonija okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti, a udružili su se radi zajedničke promidžbe i prezentacije autohtonih slavonskih proizvoda.
 

Ova udruga nudi uglavnom proizvode koji su karakteristični za Slavoniju i Baranju. Članovi udruge su sudjelovali u Domovinskom ratu, a nakon rata zasukali rukave i tako nastavljaju doprinositi društvenoj zajednici u ovima teškim i kriznim vremenima. Udruga Panonija pokrenula je vrlo uspješne i posjećene projekte kao što su: Dani Slavonije i Sajam slavonskih proizvoda, Domaće je Domaće, Zeleno i Plavo, te je po tim manifestacijama i postala prepoznatljiva diljem Hrvatske.
 

Pozivamo sve ljubitelje slavonskih delicija da se prošeću do pulske centralne gradske tržnice te kušaju i kupe proizvode koje nam donose gosti iz Slavonije.
 

Imate pitanja ili vam je potrebna pomoć? Stojimo vam na raspolaganju!