Novosti

Novo radno vrijeme pulskih tržnica

Novo radno vrijeme pulskih tržnica

27.04.2020.

Od sutra, 28. travnja 2020. godine, pulske će tržnice biti otvorene za kupce od 7 do 13 sati. Produljenje radnog vremena omogućit će smanjenje eventualnih gužvi za ulazak u zonu zelene tržnice te zonu ribarnice i mesnica.

Novo radno vrijeme usvojeno temeljem zadnjih odluka Stožera civilne zaštite RH uključuje i neradnu nedjelju, a pulske će tržnice biti zatvorene i ovaj petak kada se obilježava Međunarodni praznik rada – 1. svibanj 2020. godine.

Kupovinom na pulskim tržnicama podržavate vrijedne zakupce koji su tijekom cijelog ovog izvanrednog stanja uz vas te su omogućili da na stolove donosite zdrave i svježe namirnice, a svi djelatnici Tržnice d.o.o. Pula poduzeli su sve mjere da se vaša kupovina održava u sigurnim uvjetima.

Molimo sve posjetitelje, kupce i zakupce da se nastavimo pridržavati svih propisanih i predloženih mjera te uputa Stožera civilne zaštite RH.

Uputa za kupce i posjetitelje tržnica je da:
-ne stvaraju gužve već da se kreću prema uputama zaštitara ili redara u sklopu tržnice;
-uvažavaju propisanu udaljenost od 2 metra između 2 kupca;
-koriste sredstva za dezinfekciju koja se nalaze u prostoru tržnice, a osobno da dolaze sa svojom zaštitnom maskicom i rukavicama.

Imate pitanja ili vam je potrebna pomoć? Stojimo vam na raspolaganju!