Novosti

Počeli radovi na uređenju dijela prostora u sklopu projekta KEY Q+ na 1. katu zgrade pulske tržnice

Počeli radovi na uređenju dijela prostora u sklopu projekta KEY Q+ na 1. katu zgrade pulske tržnice

20.03.2019.

U ponedjeljak, 18. ožujka 2019. godine započeli su radovi na rekonstrukciji i uređenju poslovnih prostora na 1. katu zgrade pulske tržnice.

Naime, u sklopu projekta KeyQ+: Kultura i turizam kao ključevi kvalitete za prekogranični razvoj Italije i Hrvatske, a iz programa INTERREG Italija-Hrvatska, uložit će se dio sredstava u realizaciju KeyQ+ mjesta (KEY Q+ PUNKT) koji će predstavljati referentnu točku za profesionalce, turiste i građane zainteresirane za kulturu i gastronomiju. Pulski dio iz projekta realizirat će se upravo na 1. katu pulske tržnice.

Radovi će obuhvatiti uređenje postojećih praznih prostora, konkretno T-6 i T-7, te će na kraju radova rezultirati pokaznom edukacijsko-informativnom kuhinjom. Kuhinja će biti namijenjena za promicanje gastronomskih lokalnih vrijednosti, ali i za edukacijske, promocijske te ostale informativne aktivnosti.

Radovi će se održavati tako da najmanje ili uopće ne ometaju normalan rad ostalih zakupaca i užitak posjetitelja pulske tržnice.
Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji svima koji rado posjećuju pulsku tržnicu. Uređivanje i realizacija novog KEY Q+ mjesta bit će ujedno novitet i doprinos još kvalitetnijim sadržajima te ponudi na pulskoj tržnici.

Imate pitanja ili vam je potrebna pomoć? Stojimo vam na raspolaganju!