Na pulskoj tržnici uvijek je poseban doživljaj tijekom prosinca. Iako su izvanredna vremena, i poštuju se mjere koje nalaže Stožer, na markatu je uvijek nekako domaće, toplo mjesto susreta pa makar dok se mimoilazimo sa š..." />

Novosti

Prigodan program na pulskoj tržnici tijekom prosinca

03.12.2021.

 

Na pulskoj tržnici uvijek je poseban doživljaj tijekom prosinca. Iako su izvanredna vremena, i poštuju se mjere koje nalaže Stožer, na markatu je uvijek nekako domaće, toplo mjesto susreta pa makar dok se mimoilazimo sa špežom po rukama. Kako nastojimo događajima doprinijeti blagdanskom raspoloženju, tako će se tijekom prosinca održati i neki prigodni glazbeni programi, ne bi li boravak na pulskoj tržnici ili kupovina bila što ugodnija uz koju veselu glazbenu notu. Tijekom prosinca održat će se sljedeći program: u subotu, 4. prosinca nastupaju Edi Maružin & East Trance Blues bend, u subotu, 11. prosinca nastupa duo Side Effects, zatim u subotu 18. prosinca nastupa bend Blue Sky, dok će u petak, 24. Prosinca nastupiti Leon Brenko s Jazz Christmas bendom. 

Ono što vas još tijekom prosinca očekuje na pulskoj centralnoj tržnici je skupna manifestacija Mirisi i okusi i HandMade by Markat koja se održava tri subote i dva petka. Preciznije, dodatnu ponudu izlagača u sklopu manifestacija možete naći: 4. prosinca, 11. prosinca, 18. prosinca te dva petka, 24. i 31. prosinca. Vrijedni izlagači će vas čekati na trgu pored zgrade pulske tržnice i možda baš kod njih pronađete prigodan poklon ili slasnu deliciju za vaš blagdanski stol. Izlagači koji tijekom prosinca dolaze jesu: Blondi, Alenka Bodetić, Željka Vladić, Josip Vrbanić, OPG Franjul, Gabbiano, Zvonko Olujić, OPG Gostović, Melita Horvat, OPG Pilat, Sapori, Mariza Putnik i Silvan Bulić. Pulska tržnica je svima drago mjesto susreta, dnevni boravak grada i neprocjenjiv dobavljač zdravih namirnica - „trbuh grada“.

Vidimo se u prosincu na pulskoj tržnici.

Imate pitanja ili vam je potrebna pomoć? Stojimo vam na raspolaganju!