Novosti

Uručivanje certifikata Proizvod hrvatskog seljaka

Uručivanje certifikata Proizvod hrvatskog seljaka

23.12.2022.

Pozivamo Vas na događaj uručivanja certifikata Proizvod hrvatskog seljaka koji će se održati na pulskoj centralnoj tržnici u subotu, 24. prosinca 2022. godine u 10:30 sati na 1. katu zgrade centralne gradske tržnice.
 
Ovo je jedanaesto certificiranje proizvođača u organizaciji Tržnice d.o.o. Pula. Certificiranje dodatno potvrđuje kupcima i posjetiteljima pulskih tržnica da doista ono što se jučer pobralo i proizvelo na njivama i gospodarstvima u okolici Pule i šire, danas možemo kupiti na pulskoj tržnici.  U akciju je uključeno ukupno 16 hrvatskih gradova s više od 600 obiteljskih gospodarstava na području Hrvatske. Ovom prigodom certificiranim poljoprivrednicima uručuju se i prigodne pregače s logotipima ove manifestacije. Cilj akcije certificiranja je da se predstavi lokalni proizvođač te da se pokaže da ono što se proizvodi u kontroliranim uvjetima jest ispravna hrana, a to je ono što pulski
poljoprivrednici žele istaknuti - ozbiljno bavljenje poljoprivredom u kontroliranim uvjetima daje vrlo vrijedne proizvode i zdravstveno ispravnu hranu koja zaslužuje potpuno povjerenje potrošača. Dodjelu certifikata začinit će svojim glazbenim nastupom članovi grupe Side Effects.   Isti dan će se održati pripremanje crnog rižota u velikoj pulskoj padeli na trgu pored zgrade tržnice. Kao chef dolazi nam Žižo (Budimir Žižović Žižo) koji će pripremati oko 400 porcija. Organizatori ovog gastro eventa su agencija Avenue d.o.o. i Tržnica d.o.o. Pula. Uz glazbeni nastup grupe In Vino Veritas bit će to ugodno jutro na pulskoj tržnici. Priprema crnog rižota počinje oko 10 sati, a očekuje se da će jelo biti spremno za podjelu oko 11 sati. Porcije crnog rižota dijelit će se građanima besplatno.
 

Vidimo se na pulskoj tržnici ovu subotu!

Imate pitanja ili vam je potrebna pomoć? Stojimo vam na raspolaganju!